Cum cumpar

In cateva minute poti comanda ceea ce iti doresti de pe www.iatraditionala.ro

Te rugam sa citesti ghidul de mai jos, iar in cazul in care mai ai intrebari suplimentare poti lua legatura cu noi prin e-mail la contact@iatraditionala.ro.

- selectare produse

- vizualizare continut cos

- completare detalii comanda

- confirmare comanda

- selectare modalitate de plata

- finalizare comanda

Nu este obligatoriu sa iti creezi cont pentru a efectua o comanda. Daca totusi doresti sa iti creezi cont o poti face apasand pe contul meu in partea de sus a paginii sau prin introducerea unei parole inainte de finalizarea unei comenzi si ulterior te vei putea loga cu adresa de email si parola completata la finalul comenzii.

 

 

Selectarea produselor

 

Cel mai simplu ajungeti la un produs folosind meniul din partea de sus a paginii. Selectati mai intai categoria principala apoi categoria secundara, dupa care puteti sorta si filtra produsele pana gasiti produsulul dorit.

 

Pentru a intra pe pagina produsului din lista de produse rezultata poti face click pe imaginea produsului sau pe denumirea acestuia.

Daca doresti sa adaugi un produs in cosul de cumparaturi, apasa pe butonul adauga in  cos care se afla in dreapta produsului, dupa selectarea marimii si a cantitatii.

Completare detalii comanda

 

In pagina de detalii comanda este necesar sa selectezi mai intai tipul de client, persoana fizica sau persoana juridica, urmand ca ulterior sa completezi datele personale si sa alegi modalitatea de plata si de livrare. Pentru a trece la pasul urmator apasa lanseaza comanda.

Dupa finalizarea comenzii este invitatul nostru sa iti faci un cont astfel ca data viitoare sa nu mai fie necesara completarea datelor personale.

 

Site-ul www.iatraditionala.ro) este creat si administrat de SC  TRADITIONAL BLOUSE  SRL - D. 
Date de contact:
•E-mail: contact@iatraditionala.ro

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului iatraditionala.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe – este proprietatea iatraditionala.ro si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul iatraditionala.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

MARCI

SC TRADITIONAL BLOUSE SRL-D este proprietarul exclusiv al brandului IA TRADITIONALA in Romania si garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul iatraditionala.ro, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii, fara acordul scris al acesteia.